Co to za czesc i do czego sluzy?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Co to za czesc i do czego sluzy?
auto MK II
silnik 1.6 Turbo DIesel - SB
element pod maską w okolicach przedniej grodzi pomiedzy blachą termo osłaniajacą a zbiornicziem płynu wyrównawczego na pierwszym zdjecu zasłania go rura do intercoolera
tak jakby jakis rezystor ..... jest lekko nadtopiony
ciekawym do czego to jest
silnik 1.6 Turbo DIesel - SB
element pod maską w okolicach przedniej grodzi pomiedzy blachą termo osłaniajacą a zbiornicziem płynu wyrównawczego na pierwszym zdjecu zasłania go rura do intercoolera
tak jakby jakis rezystor ..... jest lekko nadtopiony
ciekawym do czego to jest
Ostatnio zmieniony ndz maja 13, 2007 13:18 przez McFafik, łącznie zmieniany 1 raz.
PEUGEOTA206 NIESTETY NIE DA SIę ZROBIC NA GERMAN STYLE :( wiec go sprzedam !!
Jesli przekaznik od swiec to jakas dziwna wersja , ja w swoim ropniaku mialem taki wygladajacy jak kazdy inny przekaznik . Chociaz kabel dosyc gruby tam przychodzi . Postaraj sie dotrzec gdzie ten gruby kabel idzie ew. te 3 cienkie gdzie podarzaja .
Szukam:
Silnik wycieraczki tylniej do passata B3
Instrukcje do radyjka GAMMA IV
Sprzedam:
Kierownica RAID z naba
Silnik wycieraczki tylniej do passata B3
Instrukcje do radyjka GAMMA IV
Sprzedam:
Kierownica RAID z naba
-
- Użytkownik
- Kontakt:
wogole moj mkII to jakas dziwna wersja niby najmocniejszy silnik SB ale buda bidna oj bidna ......... oznaczenie CLgregoreq pisze:to jakas dziwna wersja
nie bylo obrotomierza, o szybach czy lusterkach nie mowie
ale z tego co wiem to w CL nie bylo silnika SB
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
A ja tak z ciekawości zapytam - gdzie jest akumulator?
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
Ta "skrzynka" jest tylko w SB-kach(badź zadowolony że ją masz) !!! jest ona związana z przekaźnikiem nr 21(automatem świec żarowych). sprawdz czy masz taki przekaźnik(21)!! jeśli kontrolka od świec żarowych ci gaśnie po paru skundach po odaleniu zimnego silnika i nie świeci cały czas w trakcie to nie masz się czym martwić!!!!! a SB to tylko wersja silnika a buda i wersja wyposażenia może być "okrojona"!!!nawet bez obrotka tez pare takich widzialem.sprawdz też karteczke w bagażniku
VW=bezawaryjność>>szyk>>styl;)
-
- Użytkownik
- Kontakt:
martwic sie nie martwie
poprostu chcialem sie upewnic do czego to jest bo juz dosc mam wypowiedzi speców co golfa widza 2raz ...a ja im nei potrafie odpowiedziec na 100 % ze to jest od swiec i juz
poprostu człowiek ciekawy jest ..... a ja jak czegos nie jestem pewnien to sie nie upieram przy swoim i wtedzy pytam kogos kto sie zna
pozdr
poprostu chcialem sie upewnic do czego to jest bo juz dosc mam wypowiedzi speców co golfa widza 2raz ...a ja im nei potrafie odpowiedziec na 100 % ze to jest od swiec i juz
poprostu człowiek ciekawy jest ..... a ja jak czegos nie jestem pewnien to sie nie upieram przy swoim i wtedzy pytam kogos kto sie zna
pozdr