Witam.. W moim goferku coś mi szarpie podczas ruszania, przyspieszania i jazdy pod góre..
przed wczoraj zaczeło sie od takiego dzwiek "tynk". Najbadziej to słychac i czuc przy skrecie kołami w prwa stone. Czytałem troche w innych tematach ale nie wiem czy u mnie to samo jest.. Inni koledzi mieli podobnie i padły wskazania na przeguby. Zewnetrze wydają mi sie dobre wiec moze wewnetrze??? najbardziej szarpie i strzela przy ruszaniu do przodu i na wstecznym.. Co jeszcze moze sie tam dziac? Może to w skrzyni coś? ( oby nie) prosze o pomoc..
Szarpie, stuka i sam juz nie wiem co?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Szarpie, stuka i sam juz nie wiem co?
Ostatnio zmieniony pn maja 14, 2007 23:05 przez PawelK, łącznie zmieniany 1 raz.
jesli to przegubuy to raczej nie wewnętrzne one bardzo mały skręt wykonują wiec małoprawdopodobne by padły jesli przy skrecie w prawo to prawy juz na wykonczeniu ale powinien klekotac do wyprostowania kół do przodu niepowinny klekotac czy do tyłu chyba ze juz jest całkiem tragicznie miałem tak kiedys w oplu własnie podczas przyspieszania klekotały i jesli mówisz ze słychac w prawym kole to niemozliwe ze skrzynia bo skrzynie masz po lewej czasem potrafi poniesc dzwiek po karoserji ale ja stawiam na przegób
pozdrawiam
pozdrawiam