Katalogowy numer koloru lakieru
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Katalogowy numer koloru lakieru
witam !
mam mały problem ... mianowicie szukałem numeru lakieru niestety tam gdzie mi powiedziano ze jest wytłoczony jest butla gazowa , ktoś kiedyś powiedział mi ze numer jest pod kołem zapasowy . czy może jest gdzieś indzie ?? mam golfa III z 92r . 1.8 , lakier orginał bordowy .
może ktoś zna numer koloru . może bordowe sie nie różniły i wszystkie miały ten sam numerek jutro dorzucę foto bo na obecną chwile nie posiadam
mam mały problem ... mianowicie szukałem numeru lakieru niestety tam gdzie mi powiedziano ze jest wytłoczony jest butla gazowa , ktoś kiedyś powiedział mi ze numer jest pod kołem zapasowy . czy może jest gdzieś indzie ?? mam golfa III z 92r . 1.8 , lakier orginał bordowy .
może ktoś zna numer koloru . może bordowe sie nie różniły i wszystkie miały ten sam numerek jutro dorzucę foto bo na obecną chwile nie posiadam
Ostatnio zmieniony czw maja 24, 2007 11:31 przez szewos, łącznie zmieniany 1 raz.
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Praktycznie mimo tego samego nr koloru każde auto nawet z tego samego rocznika róźni się odcieniem koloru. Na pierwszy rzut oka tego nie widać ale przy doborze lakieru do malowania ma to ogromne znaczenie, szczególnie jak malujesz tylko niektóre elementy.
Najlepiej jedź do mieszalni lakierów polecam systemy PPG, Autokolor, RM i ram Ci chłopaki przy pomocy odpowiednich wzorników odnajdą kod koloru ew dobirą lakier.
W Częstochowie masz mieszalnie RM na ul.Kiedrzyńskiej 38
pozdr
Najlepiej jedź do mieszalni lakierów polecam systemy PPG, Autokolor, RM i ram Ci chłopaki przy pomocy odpowiednich wzorników odnajdą kod koloru ew dobirą lakier.
W Częstochowie masz mieszalnie RM na ul.Kiedrzyńskiej 38
pozdr
-
- Użytkownik
- Kontakt: