Problem z odpowietrzeniem hamulcy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z odpowietrzeniem hamulcy
[Hamulce Mk2] nie mogę odpowietrzyc hamulcy a mianowicie pedał wpada w podłogę i odbija ale jakoś tak wolno i jakby pod koniec się przycinał, powstało to po wymianie klocków z tyłu bo ktoś założył tarcze a to tylko 1,8 8v układ szzcelny gumki w zaciskach wymienione serwo też nowe, płynu jest do pełna, nigdzie nie ucieka, pompa sprawna, co jest bo mnie się już wyczerpały pomysły.może ma ktoś jakies sugestje gdzie zajrzeć na co zwrócić uwagę.pzdr
Ostatnio zmieniony wt cze 05, 2007 17:36 przez mick mk2, łącznie zmieniany 1 raz.
Dark Blue Pancervwagen Rulez
pare razy odpowietrz, przejedz sie neich serwo podpompuje i znowu pare razy odpiwietrz, to samo miałem. Ale przejehcalem sie pare km, i odpowietrzylem od początku, i znalazło sie powietrze głeboko w przedowadch :>Ale dziwne ze po wymianie klockow takie cos Ci sie zrobiło ??? Napewno nie masz wycieku ?? Bo u mnie to sie zrobilo jak nowe przwwody hamulcowe zakładalem.