Problem z otwieraniem drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Problem z otwieraniem drzwi
Ktos wie co trzeba zrobic? nie moge za bardzo otwierac od zewnatrz drzwi w moim mk2 a od wewnatrz jest spoko zeby otworzyc od zew trzeba lekko docisnac i uniesc do goyry niewiem czy moze trzeba tam blaszke podgiac czy linke moze naciagnac moze ktos z was mial taki problem czekam na podpowiedz!
Ostatnio zmieniony wt cze 05, 2007 22:36 przez krzysztoff, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
finek pisze:sprawdz klamke ja terz tak miałem i wymieniłem. Kosztowała 15zł nowa
Czyli Finek sadzisz zeby nie kombinowac w drzwiach bo juz mialem taki zamiar zeby odkrecac od srodka tylko zaczac od wymiany klamki moze masz racje! bo powiem Ci ze kiedys uslyszalem ze wystarczy podgoiac blaszke przy klamce ale jak ostatnio patrzylem to nie wiedzialem w ktora str?
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
krzysztoff, NIE KUPUJ ZAMIENNIKOW BO ZA 2 TYGODNIE SIE ROZLECI!! Przejedz sie na jaks szrot i wyszabruj za piwo oryginalna klamke, na pewno wiecej wytrzyma niz ten tani zamiennik. Poszukaj na forum , był podnoszony kilka razy ten problem, co lepiej kupic , zamiennik czy uzywany oryginał ?
Po swoich przejsciahc z klamkami moge powiedziec ze te tanie zamienniki sa do d.....! wytrzymały : jeden wytrzymal tydzien ,a drugi pobil rekord i miesiac. Załozylem uzywke i smiga 3 lata
Po swoich przejsciahc z klamkami moge powiedziec ze te tanie zamienniki sa do d.....! wytrzymały : jeden wytrzymal tydzien ,a drugi pobil rekord i miesiac. Załozylem uzywke i smiga 3 lata
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!