Licznik predkosci nie działa.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- -=RuTeK=-
- Nowicjusz
Licznik predkosci nie działa.
Witam. Mam problem. .Dziś bawiłem się w samochodzie i wyjąłem zegary (nie odłączyłem akumulatora) :/ nic nie zdejmowałem tylko wyjąłem zieloną folię od podświetlenia (Odłączyłem także kostkę od zegarów) . Gdy wszystko zamątowałem nie działa mi zegar prędkościomierza i kilometrów. A reszta działa dobrze. Czy mogło się cos uszkodzić ?
Re: Licznik predkosci nie działa.
rozkrec zegary tzn ta plastikowa przezroczystą obudowe i kciukiem podociskaj wskazówki mi pomogło-=RuTeK=- pisze:Witam. Mam problem. .Dziś bawiłem się w samochodzie i wyjąłem zegary (nie odłączyłem akumulatora) :/ nic nie zdejmowałem tylko wyjąłem zieloną folię od podświetlenia (Odłączyłem także kostkę od zegarów) . Gdy wszystko zamątowałem nie działa mi zegar prędkościomierza i kilometrów. A reszta działa dobrze. Czy mogło się cos uszkodzić ?
Re: cd
ja tez nie odłanczałem aku gdy wyciagałem zegary ale mi poprostu przestał działac predkosciomierz no i rozebrałem podociskałem i działa a to poprostu od jazdy po wertepach cos sie poluzowało a co do uszkodzen nie wiem ale ja tak przejechałem ze 150 km no idziała dalej wiec chyba mozesz-=RuTeK=- pisze:ok jutro sprawdze ale czy moge jechac autem bo czytałem ze tam sa jakies małe silniczki i zeby ich nie uszkodzic.. a Jutro z rana jade do pracy