Licznik predkosci nie działa.

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
-=RuTeK=-
Nowicjusz
Nowicjusz

Licznik predkosci nie działa.

Post autor: -=RuTeK=- » czw cze 14, 2007 22:43

Witam. Mam problem. .Dziś bawiłem się w samochodzie i wyjąłem zegary (nie odłączyłem akumulatora) :/ nic nie zdejmowałem tylko wyjąłem zieloną folię od podświetlenia (Odłączyłem także kostkę od zegarów) . Gdy wszystko zamątowałem nie działa mi zegar prędkościomierza i kilometrów. A reszta działa dobrze. Czy mogło się cos uszkodzić ?

Awatar użytkownika
pori55555
Ma gadane
Ma gadane

Re: Licznik predkosci nie działa.

Post autor: pori55555 » czw cze 14, 2007 22:54

-=RuTeK=- pisze:Witam. Mam problem. .Dziś bawiłem się w samochodzie i wyjąłem zegary (nie odłączyłem akumulatora) :/ nic nie zdejmowałem tylko wyjąłem zieloną folię od podświetlenia (Odłączyłem także kostkę od zegarów) . Gdy wszystko zamątowałem nie działa mi zegar prędkościomierza i kilometrów. A reszta działa dobrze. Czy mogło się cos uszkodzić ?
rozkrec zegary tzn ta plastikowa przezroczystą obudowe i kciukiem podociskaj wskazówki mi pomogło

Awatar użytkownika
-=RuTeK=-
Nowicjusz
Nowicjusz

cd

Post autor: -=RuTeK=- » czw cze 14, 2007 22:59

ok jutro sprawdze ale czy moge jechac autem bo czytałem ze tam sa jakies małe silniczki i zeby ich nie uszkodzic.. a Jutro z rana jade do pracy :(

Awatar użytkownika
pori55555
Ma gadane
Ma gadane

Re: cd

Post autor: pori55555 » czw cze 14, 2007 23:04

-=RuTeK=- pisze:ok jutro sprawdze ale czy moge jechac autem bo czytałem ze tam sa jakies małe silniczki i zeby ich nie uszkodzic.. a Jutro z rana jade do pracy :(
ja tez nie odłanczałem aku gdy wyciagałem zegary ale mi poprostu przestał działac predkosciomierz no i rozebrałem podociskałem i działa a to poprostu od jazdy po wertepach cos sie poluzowało a co do uszkodzen nie wiem ale ja tak przejechałem ze 150 km no idziała dalej wiec chyba mozesz

Awatar użytkownika
-=RuTeK=-
Nowicjusz
Nowicjusz

cd

Post autor: -=RuTeK=- » czw cze 14, 2007 23:12

zobaczymy jutro :) Nie am sie co na noc zamartwiac :P :pub: Dziex .

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”