Z samym montażem nie ma raczej problemu, chodzi mi o kontrolke zapiecia przyczepy
Auto jest na niemieckich blachach a tam jest wymóg wlasnie tej kontrolki. Jak i gdzie sie ja podlacza z tego co wiem to w zegarach jest juz kontrolka tylko jak ja aktywowac
Montaż przyczepy - kontrolka zapiecia przyczepy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Montaż przyczepy - kontrolka zapiecia przyczepy
Ostatnio zmieniony ndz lip 15, 2007 00:23 przez przemek.le, łącznie zmieniany 1 raz.
kontrolka przyczepy
Witam
Zamontowałem hak i podłączyłem wszystko zgodnie ze sztuką - cała elektryka podłączona do lewej lampy w oryginalne wtyki. Mam kontrolkę przyczepy ( jest zintegrowana razem z ABS i Poduszkani.
Ale niestety nie wiem jak ją podłączyć- mówisz o pine 4 ale co dalej zrobić??? gdzie podłączec , dodam że kontrola jest podłączona wchodzi w nią kostka.
Chodzi o passata B4 1994 rok, 2lit benz
Pozdrawiam
[ Dodano: 03 Lis 2007 22:39 ]
Witam
Potrzebuje pomocy w sprawie kontroli przyczepy
Zamontowałem hak i podłączyłem wszystko zgodnie ze sztuką - cała elektryka podłączona do lewej lampy w oryginalne wtyki. Mam kontrolkę przyczepy ( jest zintegrowana razem z ABS i Poduszkani.
Ale niestety nie wiem jak ją podłączyć- mówisz o pine 4 ale co dalej zrobić??? gdzie podłączec , dodam że kontrola jest podłączona wchodzi w nią kostka.
Chodzi o passata B4 1994 rok, 2lit benz
Pozdrawiam
[ Dodano: 03 Lis 2007 22:39 ]
Witam
Potrzebuje pomocy w sprawie kontroli przyczepy
Darek