brak podświetlenia zegarów oraz deski rozdzielczej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
brak podświetlenia zegarów oraz deski rozdzielczej
witam... jak w temacie wyżej mam problem z podświetleniem zegarów oraz deski rozdzielczej. Kiedy włączam światła wszystko dobrze działą przez około minute. Potem gaśnie cała deska... Przypuszczam że wypala się włącznik od świateł, ale słysząłem ze bardzo drogo on kosztuje bo około 450zł. Wiecie może gdzie można taki przełącznik kupić taniej??
Ostatnio zmieniony sob lip 21, 2007 23:18 przez kurciol, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: brak podświetlenia zaegarów oraz deski rozdzielczej
najpierw to kolego zobacz czy nie masz uszkodzonego potencjometru do przyciemniania podświetlenia , a dopiero potem myśl o całym wyłącznikukurciol pisze:witam... jak w temacie wyżej mam problem z podświetleniem zegarów oraz deski rozdzielczej. Kiedy włączam światła wszystko dobrze działą przez około minute. Potem gaśnie cała deska... Przypuszczam że wypala się włącznik od świateł, ale słysząłem ze bardzo drogo on kosztuje bo około 450zł. Wiecie może gdzie można taki przełącznik kupić taniej??
owszem potencjometr ma wpływ na podświetlenie zegarów. Ale chyba nie na całą reszte podświetlenia włącznikówmiś fazi pisze:najpierw to kolego zobacz czy nie masz uszkodzonego potencjometru do przyciemniania podświetlenia , a dopiero potem myśl o całym wyłączniku
[ Dodano: 20 Lip 2007 23:54 ]
jakbyś mógł zapodałbyś jakieś linki??golyl pisze:na allegro mozna kupic od okolo 60zeta z halogenami z tylu ale jak dobrze poszukasz znajdziesz taniej ja swoj kupilem za 29 zeta bez regolacji wysokosci swiatel (przelozylem ze swojego) i wszystko gra