Przeciek wnętrza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przeciek wnętrza
Witam
Ostatnio nad Ostrowem przeszła wielka ulewa. A ja zauważyłem, że w moim Golfiku na łączeniu plastikowego słupka z podsufitką przy przedniej szybie z lewej strony pojawiło się parę kropelek wody. Czy ktoś wie którędy mogła się ta woda tam dostać. Dodam jeszcze że posiadam szyber dach ale w jego okolicach suchutko.
Pozdrawiam i czekam na sugestie.
Ostatnio nad Ostrowem przeszła wielka ulewa. A ja zauważyłem, że w moim Golfiku na łączeniu plastikowego słupka z podsufitką przy przedniej szybie z lewej strony pojawiło się parę kropelek wody. Czy ktoś wie którędy mogła się ta woda tam dostać. Dodam jeszcze że posiadam szyber dach ale w jego okolicach suchutko.
Pozdrawiam i czekam na sugestie.
Ostatnio zmieniony wt lip 24, 2007 10:55 przez ml3333, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Faktycznie może być szyba ale wątpię obejrzyj rynienki i wężyki odpr. od szyberka może coś się zapchało albo załamał się wezyk.herflik95 pisze:Trudno stwierdzić. Ja bym zdjął te plastikowe boczki na słupkach i podsufitke i wtedy popatrzył czy gdzieś tak nie puściała np. uszczelka szyby przedniej bo wkońcu podczas takiej dużej zlewy wycieraczki przerabiają dużo wody i możliwe ze gdzieś właśnie pod uszczelke podeszła woda
a to moze ja sie dorzuce.U mnie po deszczu wsiadam do furki i kurfa lekko zahamuje i woda mi na buty leci.z lewej i z prawej strony tak przy drzwiach blizej. Moze jakies sugestie co to i jak sie tego pozbyc?
Zbieram na Passata B5 TDI.Kiedy zbiore nie wiadomo.Zainteresowanych sponsoringiem zapraszam na priv xD
OBNIŻENIU ZAWIECHA MÓWIE STANOWCZE NIE!
OBNIŻENIU ZAWIECHA MÓWIE STANOWCZE NIE!