[MK3] Pytanie o nazwe dwóch elementów ( foto ).
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Sei
- Mały gagatek
- Kontakt:
[MK3] Pytanie o nazwe dwóch elementów ( foto ).
Witam !
Prosze o pomoc w nazwaniu dwoch czesci od Golfa III.
1) Zbita szybka na swietle preciwmgielnym ==> pytanie czy:
- mozna dokupic sama szybke
- trzeba kupic całe swiatlo przeciwmgielne
- trzeba kupic caly zestaw swiatel - przeciwmgielne+odblask+kierunek
Jak szukac tej czesci w sklepach tak, zeby dobrze mnie zrozumiano, i jaka moze byc przyblizona cena tego elementu ?
2) Pewnej zimy probujac oderwac bryly zamarznietego sniegu urwalem niechcaco koncowke listwy przy drzwiach kierowcy. To samo pytanie: jak nazywa sie ten element i ile mniej wiecej moze kosztowac?
Z góry dziekuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Sei
Prosze o pomoc w nazwaniu dwoch czesci od Golfa III.
1) Zbita szybka na swietle preciwmgielnym ==> pytanie czy:
- mozna dokupic sama szybke
- trzeba kupic całe swiatlo przeciwmgielne
- trzeba kupic caly zestaw swiatel - przeciwmgielne+odblask+kierunek
Jak szukac tej czesci w sklepach tak, zeby dobrze mnie zrozumiano, i jaka moze byc przyblizona cena tego elementu ?
2) Pewnej zimy probujac oderwac bryly zamarznietego sniegu urwalem niechcaco koncowke listwy przy drzwiach kierowcy. To samo pytanie: jak nazywa sie ten element i ile mniej wiecej moze kosztowac?
Z góry dziekuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Sei
witam!
Nie kupisz samego szkła halogenu , kupuje sie caly halogen . Zaslepka srodkawoa i kierunkowskaz to odzielne czesci.
Co do drugiej sprawy to jest czesc kątowa maskownicy bocznej listwy. W ASO ok.20zł
albo tutaj
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=218267188
Nie kupisz samego szkła halogenu , kupuje sie caly halogen . Zaslepka srodkawoa i kierunkowskaz to odzielne czesci.
Co do drugiej sprawy to jest czesc kątowa maskownicy bocznej listwy. W ASO ok.20zł
albo tutaj
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=218267188
- Lukasz_mk2
- Forum Master
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tylne tak są wkomponowane w listwe , Sei pokazal strone kierowcy przod to co tez pokazalem ja.
Ostatnio zmieniony pt lip 27, 2007 23:11 przez MarcoVW, łącznie zmieniany 1 raz.
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt:
a ja Ci poradze kupic za 10 15 zl takie odblaski co sa zamiast halogenow i oderwac z niego to pklastikowe szkło... ja wlasnie sobei tak zrobilem i nawet halogen lepiej daje... pasuje jak ulał... tu masz zdjecie teog o co mi chodiz tylko ze ja kupilem na gieldzie oryginał za 20 zl diwe sztuki
Ostatnio zmieniony pn lip 30, 2007 16:21 przez macbu, łącznie zmieniany 1 raz.
Macbu