mam golfa 1.3 kat , po zimie silnik zaczął nierówno chodzić stracił obroty. Jak wciskam sprzęgło i spuszczam z gazu to silnik traci obroty i gaśnie. Juz ustawiałem zapłon ale to nic nie dało. POMOCY
aha jeszcze jedno bo zdiagnozowałbym go kodami błyskowymi ale nie mogę znaleźć jak to zrobic bo na forum jest tylko na 1.6 silnik z gaznikiem
[ Dodano: 09 Sie 2007 17:44 ]
jeszcze jedno wymianiałem swiece, filtr paliwa i powietrza, cały układ wydechowy jest praktycznie świezy
silnik gaśnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
bo nie ma.lukasz85uki pisze:nie mogę znaleźć
Trzeba diagnozować od podstaw. Ustawienie rozrządu sprawdzić, przepływomierz sprawdzić, szczelność dolotu, jest troche tego.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Maćkooo
- Forumowy spamer :)
Witam
Moze napisz cos wiecej o twoim problemie . Wtedy bedzie mozna dokladniej cos powiedziec. Napisz wszystko co zaobserwowałes i np czy byl przed tym wymieniany rozrzad itp. "To nam pomoze cos powiedziec wiecej.
Moze napisz cos wiecej o twoim problemie . Wtedy bedzie mozna dokladniej cos powiedziec. Napisz wszystko co zaobserwowałes i np czy byl przed tym wymieniany rozrzad itp. "To nam pomoze cos powiedziec wiecej.
Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related