koledzy zmienilem pompe paliwa, paliwo dochodzi do wtrysku i dalej lipa nic. jak zdejme przewod to przywylaczonym zaplonie sika paliwo pod duzym cisnieniem (wczesniej krecilem rozrusznikiem wiec pompa sadzila cisnienie) podejrzewam ze wtrysk dalej nie puszcza CO JESZCZE SPRAWDZIC ALBO JAK ROZWIAZAC TEN PROBLEM?????
POMOŻCIE BO GOFER JUZ 3 TYDZIEN STOI!!!!
problem z odpaleniem Golfa 1.8 ABS + LPG
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Krembul
- Użytkownik
- Kontakt:
A tak przy okazji pompy paliwa i gazu. Czy jeśli pompa będzie odłączona to na gazie samochód odpali??? Zanim założyłem gaz w samochodzie miałem magiczny pstryczek-elektryczek odłączający pompę paliwa co zabezpieczało mój samochód przed "niepowołanymi" osobami. Czy pstryczek-elektryczek nadal spełnia swoje zadanie?
Sprzedam REFLEKTORY "golf IV look" do mk3 stan idealny+3 komplety żarówek xenon oraz SPORTOWY FILTR POWIETRZA K&N do mk3+olejki regenerujące(200PLN)
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zapewne masz odciety wtrysk przekaznikiem, mogl on zatrajkowac i nie puszca sygnalow do wtryskiwacza. sprobuj go odpalic na gazie moze zagada
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
Ok jutro sprobuje, jesłi zagada na gazie to rozumiem ze padl przekaznik ?? Jaki koszt wymiany??evolution pisze:zapewne masz odciety wtrysk przekaznikiem, mogl on zatrajkowac i nie puszca sygnalow do wtryskiwacza. sprobuj go odpalic na gazie moze zagada
A jeślli nie zagada na gazie to gdzie szukać przyczyny?? w instalacji gazowej??
Dzięki za pomoc!!!