Dzisiaj rozwaliło mi taki trójnik, czy ktoś wie od czego on jest i czy można jeździć bez niego? Zamontowany jest na wężu dolotowym do nagrzewnicy przed zaworem ciśnieniowym (?)
A może ma ktoś taki trójnik na zbyciu?
Czy ktoś wie od czego jest ten czujnik?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Auto: VW JETTA mk2
Czy ktoś wie od czego jest ten czujnik?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
[url=http://www.tkk.org.pl]TUNING KLUB KRAKÓW[/url]
-
- Mały gagatek
- Auto: VW JETTA mk2
silnik to 1.8 RH
numer na trójniku 94 097 003 B
numer na czujniku 94097 002
Znalazłem do tego instrukcje w j. niemieckim bo wygrzebalem papiery od auta jak je sprowadzilem...
w skald tego wchodzi komputer, sonda lambda, luft filter, luftventil, wlasnie ten czujnik temperatury, podstawka pod gaznik i zmieniona chyba dysza powietrza ze 105 na 102,5
[ Dodano: Sro Lut 27, 2008 1:53 pm ]
ponawiam moje pytanie i prośbę, czy ma ktos taki czujnik np: z rozbiórki, albo wyjmował u siebie instalację euro2 która była montowana do VW?
przeszukajcie swoje zapasy
pozdrawiam
numer na trójniku 94 097 003 B
numer na czujniku 94097 002
Znalazłem do tego instrukcje w j. niemieckim bo wygrzebalem papiery od auta jak je sprowadzilem...
w skald tego wchodzi komputer, sonda lambda, luft filter, luftventil, wlasnie ten czujnik temperatury, podstawka pod gaznik i zmieniona chyba dysza powietrza ze 105 na 102,5
[ Dodano: Sro Lut 27, 2008 1:53 pm ]
ponawiam moje pytanie i prośbę, czy ma ktos taki czujnik np: z rozbiórki, albo wyjmował u siebie instalację euro2 która była montowana do VW?
przeszukajcie swoje zapasy
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr lut 27, 2008 14:51 przez HaiFisch, łącznie zmieniany 2 razy.
[url=http://www.tkk.org.pl]TUNING KLUB KRAKÓW[/url]