tdi i zawór recyrkulacji spalin ERG zaślepiać?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tdi i zawór recyrkulacji spalin ERG zaślepiać?
jak w temacie
moze ktoś ma uwagi jak po zaślepieniu auto jedzie?
powinno lepiej bo wtedy jest wydajniejsze chłodzenie powietrza przez intercooler i nie ma w nim spalin jak przy działaniu erga.
uwai , sugesie mile widziane.
moze ktoś ma uwagi jak po zaślepieniu auto jedzie?
powinno lepiej bo wtedy jest wydajniejsze chłodzenie powietrza przez intercooler i nie ma w nim spalin jak przy działaniu erga.
uwai , sugesie mile widziane.
passat b6 tdi 130KM
auto jak sądze bedzie się lepiej zachowywać, głównie z tego powodu że nie będzie syfu w dolocie - kedyś na forum podsyłałem fotki pokazujące skutki działania EGRa w tdi
http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t= ... hlight=egr
- to jest kompletne nieporozumienie - zaślepic to w cholere.
http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t= ... hlight=egr
- to jest kompletne nieporozumienie - zaślepic to w cholere.
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
dobra to ja mam pytanie czy ktos to juz zaslepił??i czym to najlepiej zaslepic sam pokombinuje,bo po obejrzeniu tych zdjec to yhhh,z gory dzieki...
Golf III GTI 20 JAHRE AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
Batap, czyzbym wyczuł ironię?
Pisz smiało jesli masz odmienne zdanie, po to jest to forum, EGR w tdi wpływa tylko na zmniejszenie emisji NOx, na dodatek tylko na wolnych obrotach, wiec porównanie do wycieraczek raczej nietrafione, bo te sa potrzebne, a EGR to fanaberia obrońców środowiska.
Pisz smiało jesli masz odmienne zdanie, po to jest to forum, EGR w tdi wpływa tylko na zmniejszenie emisji NOx, na dodatek tylko na wolnych obrotach, wiec porównanie do wycieraczek raczej nietrafione, bo te sa potrzebne, a EGR to fanaberia obrońców środowiska.
Pozdor