Zamiana układu kierowniczego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zamiana układu kierowniczego
Witam,mam pytanie co zrobić żeby przekładnia z mk3 ze wspomaganiem pasowała do mk2,bo jest za długa o 5cm[listwa]
Ostatnio zmieniony sob lis 10, 2007 18:41 przez lenin2, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Też słyszałem że są takie same, tylko drążki są innej długości. Ale to niepewne informacje.lenin2 pisze:Podobno zakładają je do dwójek.
Mam pytanie. Zmieniasz maglownicę bo zakładasz wspomaganie czy stara maglownica ze wspomaganiem jest walnięta?
Ostatnio zmieniony sob lis 10, 2007 16:21 przez jhosef, łącznie zmieniany 1 raz.
wg Etki różnią się tylko przednimi 3 znakami (tzn w II początek to 191 a w III 1H1 czyli tak jak przy większkości częśći). Jedna i druga przekładnia to TRW XTR-USA, zdjęcia wyglądają podobnie, zestawy naprawcze też mają takie same.
Nie jest to pewne ale istnieje wysokie prawdpodobieństwo że obie przekładnie są takie same.
Nie jest to pewne ale istnieje wysokie prawdpodobieństwo że obie przekładnie są takie same.
I stąd moje pytanie bo jeśli zakładałeś dopiero wspomę to musisz zmienić drążki na wersję ze wspomą.Właśnie kolego jest za długa bo nie pasuje do drążków czy jest za długa i nie chce wejść na wózek. Drążki i końcówki są inne jeśli jest wspomaganie
Jeszcze pozostaje pytanie jaki masz rocznik bo może nie pasować ferazmi na krzyżak.Q.bak pisze:wg Etki różnią się tylko przednimi 3 znakami (tzn w II początek to 191 a w III 1H1 czyli tak jak przy większkości częśći).
-
- Użytkownik
- Kontakt: