[mk3] JAK ZDĄĆ LUSTERKO WSTECZNE Z PRZEDNIEJ SZYBY
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] JAK ZDĄĆ LUSTERKO WSTECZNE Z PRZEDNIEJ SZYBY
JAK W TEMACIE.WIECIE MOŻE JAK ZDJĄĆ PRZYKLEJONE LUSTERKO Z PRZEDNIEJ SZYBY,BEZ USZCZERBKU NA SAMEJ SZYBIE.MOŻE KTOŚ Z WAS TO ROBIŁ I WIE JAK.POZDRO.
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- mustang7
- DestructionDriver
- Kontakt:
Myślę, że trzeba po prostu dąć z całych sił, a jak to nie pomoże to spróbować kompresorem - może on zdmuchnie!?JAK ZDĄĆ LUSTERKO
Moje VW:
Golf mk2 -> USA
19% - sprzedany, dużo rzeczy na sprzedaż z niego
Golf mk4 -> US. ...
2...% (aktualizacja 2012-08) - zobacz ... 2014-07-25 SPRZEDANY
T4 Caravelle
Lupo 3L
Golf mk2 -> USA
Golf mk4 -> US. ...
T4 Caravelle
Lupo 3L
- mustang7
- DestructionDriver
- Kontakt:
Chciałem wprowadzić trochę humoru do topic'a a tu od razu szydercą mnie nazwano
Moje VW:
Golf mk2 -> USA
Golf mk4 -> US. ...
T4 Caravelle
Lupo 3L
Golf mk2 -> USA
Golf mk4 -> US. ...
T4 Caravelle
Lupo 3L
Witam.
Mam pytanie nieco odwrotne. Jak przykleić lusterko do szyby? MK2 wersja amerykańska i klejone lustro. Szyba poszła, oryginalnej nie ma szans kupić (też była klejona), założyłem zwykłą plus ucsczelka.Fachowcy powiedzieli, że po przyklejeniu lusterka po jakimś czasie szyba pęknie-naprężenia jakieś czy coś.Podobno na szybie ma być czarny kwadracik do którego klei się lusterko.
Czy ktoś coś wie na ten temat?
Sprawa dość ważna bo bez lusterka trochę dziwnie się jeździ
Pozdro
Bogdzio_j
Mam pytanie nieco odwrotne. Jak przykleić lusterko do szyby? MK2 wersja amerykańska i klejone lustro. Szyba poszła, oryginalnej nie ma szans kupić (też była klejona), założyłem zwykłą plus ucsczelka.Fachowcy powiedzieli, że po przyklejeniu lusterka po jakimś czasie szyba pęknie-naprężenia jakieś czy coś.Podobno na szybie ma być czarny kwadracik do którego klei się lusterko.
Czy ktoś coś wie na ten temat?
Sprawa dość ważna bo bez lusterka trochę dziwnie się jeździ
Pozdro
Bogdzio_j
el Matadore pisze:mój kolega głową zdjął gdy hamowałem bo nie miał przypiętych pasów ale myślę, że to nie najlepsza metoda....
... ...mustang7 pisze:Myślę, że trzeba po prostu dąć z całych sił, a jak to nie pomoże to spróbować kompresorem - może on zdmuchnie!?
bodzio_j - looknij tu i tu...
Pozdr .
:bylo: :bajer:
Szyba peknie i to dosc szybko jak uzyjesz kleju do elementow twardych typu kropelka itd pochodne dostepne w kioskach, poniewaz szklo na wszelkiehc nierownosciach tez w pewnym wzgledzie pracuje. Najlepiej kupic typowy klej do elementow szklanych dostaniesz w pozadnych sklepach z akcesoriami samochodowymi.