Problem z drganiem kierownicy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z drganiem kierownicy
Witam prosze o pomoc w następującej sprawie. Podczas jazdy strasznie drga mi kierownica raz w lewo raz w prawo, ale dopiero jak silnik sie nagrzeje i dzieje sie to podczas dodawania gazu przy jezdzie na luzie objawy znikaja.Najbardziej ten problem odczuwa sie na zakretach kiedy kierownica sama odbija w przeciwnym kierunku, jednak na prostej drodze tez to wystepuje. Zbierzność kól jest ok i wyważone sa rowniez poprawnie ani nie ma zadnych balonow na oponach. Nie ma takze zadnych luzow w ukladzie kierowniczym. Co moze byc przyczyna tego? Czy to moze byc pompa wspomagania? Z góry dziekuje.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: Problem z drganiem kierownicy
WITAM MAM PODOBNY PROBLEM
TEZ MI DRGA KIEROWNICA TYLKO ZE PRZY PREDKOSCI OK 110KM/H I PRZY HAMOWANIU CALA DRGA DO TEGO JAKIS STUK NA WOLNYCH OBROTACH I PRZY ZWALNIANIU
WYMIENILEM CALE ZAWIESZENIE KĄT I ZBIUEŻNOSC OK DOPIERO CO SPRAWDZONE NOWE GUMY TEZ SPRAWDZONE
TEZ MI DRGA KIEROWNICA TYLKO ZE PRZY PREDKOSCI OK 110KM/H I PRZY HAMOWANIU CALA DRGA DO TEGO JAKIS STUK NA WOLNYCH OBROTACH I PRZY ZWALNIANIU
WYMIENILEM CALE ZAWIESZENIE KĄT I ZBIUEŻNOSC OK DOPIERO CO SPRAWDZONE NOWE GUMY TEZ SPRAWDZONE