auto wyje ale jakims innym dzwiekiem alarmu?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
bartmich3
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

auto wyje ale jakims innym dzwiekiem alarmu?

Post autor: bartmich3 » pn sty 07, 2008 17:46

nie wiem o co tu chodzi założyłem alarm bo mechanik stwierdzil że samochód takowego nie posiada !! teraz po załaczeniu nowego alarmu ( oczywiscie alarm sie zazbraja ) i upływie kilku minut załacza sie stary alarm ! ! wyłacza go oczywiscie centarlny zamek ??

co mogło spowodować załączenie starego alarmu ? czy to wogóle jest alarm , dżwiek klaksonu jest inny !! albo gdzie można wyłaczyć ten stary dzwon !!!

oczywiście po załozeniu nowego alarmu upłyneło jakies pół roku wiec napewno nie jest to wina jego instalacji !

akurat dziś jest dzień CUDÓW !!
Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 18:14 przez bartmich3, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pn sty 07, 2008 18:01

czyli - bo no końca nie rozumiem - oryginalny alarm zaczął nagle poprawnie działać czy coś jest nie tak?

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
bartmich3
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: bartmich3 » pn sty 07, 2008 18:16

wczesniej nie działał !! a nagle dziś po załączeniu tego nowego jak codzień ! zaczął wyc ten stary !! a nowy nie wyje , no chyba że otworze drzwi ! no jaja !

Awatar użytkownika
mojama
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: mojama » pn sty 07, 2008 21:08

A nie jest tak, że padła Ci syrena od nowego i słyszysz tylko ten stary? Może alarm był podłączony również pod starą syrenę i teraz słyszysz tylko ją?

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”