fotele
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
fotele
witam.
Czy fotele i kanapa z wersji 3 drzwiowej bedzie pasować do 5d?? prosze o szybką odp:)
Czy fotele i kanapa z wersji 3 drzwiowej bedzie pasować do 5d?? prosze o szybką odp:)
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=113558[/url]Moje skromne MK3...zapraszam[/url]
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
Joke , niesciamniaj !!! kanapy sa identyczne, a ty moze widziales od mk1 w mk3 :green_fuck: ?
mam w domu dwie mk3, moja 3d i ojca 5d, i kanapy sa identyczne, szerokosci ok 126 cm, wiec axmax , jak chcesz wymieniac to smialo, ale tylko w tej kombinacji z 3d do 5d, tak wyjdzie, na odwrot tez wyjdzie, ale zycze powodzenie przy wsiadaniu na tyl
mam w domu dwie mk3, moja 3d i ojca 5d, i kanapy sa identyczne, szerokosci ok 126 cm, wiec axmax , jak chcesz wymieniac to smialo, ale tylko w tej kombinacji z 3d do 5d, tak wyjdzie, na odwrot tez wyjdzie, ale zycze powodzenie przy wsiadaniu na tyl
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
widze kogos najmadrzejszego na forum chyba , mam dwa golfy w garazu, i mowie jak jest, varianta niemam wiec niemoge powiedziec czy sa takie same, ale ty pewnie wiesz, wiec napisz cos madrego, sam dokladnie niewiesz a piszesz zeby koledze kitu niewciskac, sam najpierw sie zorientuj a pozniej pisz co masz do powioedzenia
[ Dodano: 24 Sty 2008 16:18 ]
z mk3 kombi tez musza pasowac, gdyz kazdy golf czy to 3d czy kombi i 5d maja te same rozstawy osi i szerokosci, kazdy producent samochodow stara sie obnizyc koszty produkcji poprzez zastosowanie tych samych czesci do roznych modeli tej samej marki lub nawet innej z danej grupy, jak to jest np z vw, audi seatem skoda, jest duzo czesci takich samych, wiec przy mk3 vw niemysle aby chcial isc w koszty i zmieniac taki szczegol
[ Dodano: 24 Sty 2008 16:18 ]
z mk3 kombi tez musza pasowac, gdyz kazdy golf czy to 3d czy kombi i 5d maja te same rozstawy osi i szerokosci, kazdy producent samochodow stara sie obnizyc koszty produkcji poprzez zastosowanie tych samych czesci do roznych modeli tej samej marki lub nawet innej z danej grupy, jak to jest np z vw, audi seatem skoda, jest duzo czesci takich samych, wiec przy mk3 vw niemysle aby chcial isc w koszty i zmieniac taki szczegol
dokladnie tak... no gdyby bylo inaczej to musialyby w VW pracowac same bęcdzwaly i osly zeby zrobic rozroznienie w kwesti tylniej kanpay...na 100% bedzie pasowac, bo jaki debil projektowalby kolejna linie produkcyjna pod tylna kanape do wersji czy to 3d czy 5d?z mk3 kombi tez musza pasowac, gdyz kazdy golf czy to 3d czy kombi i 5d maja te same rozstawy osi i szerokosci, kazdy producent samochodow stara sie obnizyc koszty produkcji poprzez zastosowanie tych samych czesci do roznych modeli tej samej marki lub nawet innej z danej grupy, jak to jest np z vw, audi seatem skoda, jest duzo czesci takich samych, wiec przy mk3 vw niemysle aby chcial isc w koszty i zmieniac taki szczegol