brak mocy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
szarpie
witam ponownie po wymianie przewodów i świec z mocom już nie mam problemu tylko jak sie rozgrzeje to bardzo nierówno pracuje proszę o podpowiedzi z góry dziękuje
Witam ja mialem takie same problemy ze swoim golfem silnik nie równo pracował czarny dymek przy przygazówce z tłumika falowały obroty spalał wiecej paliwa okazało sie ze czujnik niebieski temp. był padniety wymieniłem i mam spokój ale nie równa praca silnika to może być tez przyczyna silnika krokowego lecz to sie nie tyczy raczej silników z gaźnikiem bo one nie maja tego silniczka:)
Nie jest sztuką zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zrobić to boczną.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: szarpie
sprawdź ustawienie zapłonu a w następnej kolejności regulacja mieszanki ...darek25 pisze:witam ponownie po wymianie przewodów i świec z mocom już nie mam problemu tylko jak sie rozgrzeje to bardzo nierówno pracuje proszę o podpowiedzi z góry dziękuje
TDPower
szarpie
witam ponownie przyczyny nierównej pracy silnika jeszcze nie znalazłem a doszło bardzo duże spalanie gazu jakieś 15 litrów na 100 km jak możecie to dajcie jakąś rade z góry dziękuje
[ Dodano: 16 Mar 2008 13:10 ]
witam ponowni czy ta nierówna praca silnika t moze byc przyczyna nieszczelnego parownika
[ Dodano: 16 Mar 2008 13:10 ]
witam ponowni czy ta nierówna praca silnika t moze byc przyczyna nieszczelnego parownika