Witam
Niestety po zimie wylał mi jeden tylny amortyzator, przednie też mam do wymiany. No cóż dzielnie jeździły 5 lat ponad. I teraz pytania:
1. jakie amorki założyć i za ile?auto zwykły golf mk2 1.3, żadna gleba mnie nie interesuje. Jaka firma i koszta?
2. Pewnie prócz wymiany amorków trzeba będzie wymienić odboje i osłony, czy coś jeszcze? jaki koszt?
3. Nie mam czasu się tym sam bawić więc pytanie jakie koszta, tak żeby mnie mechanik nie naciął:)?
4, dodatkowo muszę tez zmienic łożyska na obu kołach przód- jaki koszt i ile robocizna?
Dzięki za cierpliwość w czytaniu tego posta i licze na jakieś wyczerpujące odpowiedzi, pozdrawiam.
Jakie koszta części i robocizny, jakie firmy polecacie?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Turbo Inside
- Kontakt:
napewno tuleje wachaczy przednich i tuleje tylnej belki przod to 2kpl po 20 zeta a tyl to 2 szt po 40 za sztBrzoza Krk pisze:2. Pewnie prócz wymiany amorków trzeba będzie wymienić odboje i osłony, czy coś jeszcze? jaki koszt?
do tego moga byc kocuwki drazkow po 15zl i sworznie wahaczy ...
za zawieszenie goscie wolaja od 300 do 500 zl u mnie co do lozysk to wymiana nie jest droga a lozyska sa w roznych cenach zaleznie od producenta jednak polecam te drozszeBrzoza Krk pisze:3. Nie mam czasu się tym sam bawić więc pytanie jakie koszta, tak żeby mnie mechanik nie naciął:)?
4, dodatkowo muszę tez zmienic łożyska na obu kołach przód- jaki koszt i ile robocizna?