Lakier

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

tomek-bielawa
Nowicjusz
Nowicjusz

Lakier

Post autor: tomek-bielawa » czw kwie 24, 2008 18:27

Mam pytanie, mam zamiar uzupełnić niektóre braki w karoseri które już troche przegniły
chodzi mi o mały dolny kawałek przedniego prawego błotnika. Mam dylemat z lakierem bo niemam oznaczenia tego lakieru. Naklejka w bagażniku została zerwana. A jest to trochę nietypowy lakier bo mieszanka metalika granatowego z zielonym "Jak się patrzy na niego normalnie to jest widoczny granatowy metalik a jak pod słońce to zielony metalik czyba że to tylko złudzenie". Czy ma ktoś może wzory lakierów do MK2 z 98r. Albo wie jak dopasować lakier i ile to kosztuje i czy można dopasować taki lakier ale w żelu do maskowania rys.

Gitner
VW Baron
VW Baron
Auto: Szukam... i NC700X

Post autor: Gitner » czw kwie 24, 2008 18:33

Zel do maskowania trudno dopasowac, sa standardowe kolory. Lakier dobierzesz w sklepie z lakierami. Nie kupuje sie tez lakieru po samym kodzie, bo po tylu latach lakier wyblakl i nowy odbijalby sie..

2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!

Awatar użytkownika
jhosef
_
_
Kontakt:

Post autor: jhosef » czw kwie 24, 2008 18:34

tomek-bielawa pisze:Czy ma ktoś może wzory lakierów do MK2 z 98r
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/golf_info.php?id=23

Ale i tak czeka cię dorabianie lakieru bo w starych samochodach nie ma się co za bardzo kierować kodem lakieru.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”