Ile wynosi pojemność baku?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ile wynosi pojemność baku?
Witam,
zna ktoś z Was dokladną pojemność baku w mk4, bo nigdzie nie mogę znaleśc. A dotankowałem do pełna i jestem ciekaw ile mi średnio spali?
Pozdtr.
zna ktoś z Was dokladną pojemność baku w mk4, bo nigdzie nie mogę znaleśc. A dotankowałem do pełna i jestem ciekaw ile mi średnio spali?
Pozdtr.
Ostatnio zmieniony wt wrz 16, 2008 20:21 przez cobreti7, łącznie zmieniany 1 raz.
ale jak upchniesz to wejdzie 65 litrów , ale katalogowo pojemność zbiornika to 55 litrówpszczyna pisze:55Litrów
Ostatnio zmieniony pn wrz 15, 2008 19:33 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Jak u mnie zapali sie rezerwa i tankuje to wchodzi do pierwszego odbicia ok 46-48 litrów co daje 7 litrów rezerwy i sie zgadza. Ale jak dalej tankuje przyciskajac równoczesnie przycisk odpowietrzenia to wchodzi wtedy pod korek do 59 litrów + 7 litrów rezerwy co daje mi 66 litrów paliwka
Ostatnio zmieniony pn wrz 15, 2008 21:14 przez PinkFloyd, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam standardowo to 55lwchodzi tyle podaje serwis. ALE jak będziesz tankował z naciśniętym odpowietrznikiem to 65 do 70 l wejdzie bez problemu. Sam tankuję z odpowietrznikiem i od prawie pustego wlazło 66l. Zresztą to jest zauważalne gdyż muszę zrobić 200km po mieście żeby mi się dopiero ruszyła wskazówka z full.
-
- Mały gagatek
podobnie i ja tylko że miałem 730 km i delikatnie wskazówka przechyliła się poza połowe w strone rezerwy ale jazda 100% trasa około 120-140km/h jedna osoba i kilka bagaży w nocy ale zatankowany na full z odpowietrzaniemenjoy pisze:w tegoroczne wakacje jadąc nad morze (dokładnie 652 km) wzięło mi ciut ponad połowę bakucobreti7 pisze:A ile km przejedziecie na pełnym baku?
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL