klakson
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
klakson
nie działa mi klakson jak nacisne to tak pyka coś koło bezpiecznikow bezpiecznik jest dobry wymieniłem przekaznik i dalej tyka jak nacisne. trabka jest dobra bo sprawdzalem na akumulatorze podgiolem blaszke pod kierownica i nic
Ostatnio zmieniony pt paź 24, 2008 14:15 przez danel01, łącznie zmieniany 1 raz.
dany... pozdro..
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
To niech Kolega wepnie lampkę w przewody zamiast sygnału dźwiękowego (tam, z przodu, obok koła) - to pokaże czy przewody są dobre.
Dla jasności: bezpiecznik ma nr 13 (od lewej) a przekaźnik to drugi od prawej, dolny rząd.
Na wtyczce sygnałów (kabel czarno-żółty) napięcie jest przy włączonym zapłonie, sygnały zaczynają trąbić po zmasowaniu kabla brązowo-czarnego na sygnałach.
Dla jasności: bezpiecznik ma nr 13 (od lewej) a przekaźnik to drugi od prawej, dolny rząd.
Na wtyczce sygnałów (kabel czarno-żółty) napięcie jest przy włączonym zapłonie, sygnały zaczynają trąbić po zmasowaniu kabla brązowo-czarnego na sygnałach.
Ostatnio zmieniony pt paź 24, 2008 14:41 przez Zico63b, łącznie zmieniany 1 raz.
ok dzieki bede jutro kombinował cos pozdro.
[ Dodano: 25 Paź 2008 15:32 ]
ok. pomogło sprawdzałem przewody koło trąbki i masa była urwana.dzięki
[ Dodano: 25 Paź 2008 15:32 ]
Zico63b pisze:To niech Kolega wepnie lampkę w przewody zamiast sygnału dźwiękowego (tam, z przodu, obok koła) - to pokaże czy przewody są dobre.
ok. pomogło sprawdzałem przewody koło trąbki i masa była urwana.dzięki
dany... pozdro..