co z tym zrobić??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
co z tym zrobić??
Czesc. mam takie pytanie... na rancie przedniego błotnika odpadł mi wierzchni oryginalny lakier ( metalic) i został sam podkład ( tez oryginalny) jaką farbę położyc na ten podkład ???chodzi mi o miejsce niezbyt widoczne wiec nie musi być łądnie ale musi byc skutecznie. Dzieki za fachowe odpowiedzi
Bastek
są w sprzedaży lakiery do zaprawek, musisz w bagażniku we wnece koła zapasowwgo znaleść tabliczkę- kartkę z numerem lakieru np.LB..7Z w przypadku metalika są to dwie buteleczki lakier kolor i bezbarwny ..kwestia poszukania sklepu z lakierami samochodowymi..i trzeba się spieszyc rdza uwielbia naszą zime
eeehhhh....ale te miejsca są niewielkie (ok 1 cm kwardatowego ) i w miejscu zupełn ie niewidocznym...wiec jest sens sie bawić tak jak napisał człowiek w poprzednim poście ? ?NIe mozna na oryginalny podkłąd położyc po prostu jakiejs farby ( np Chlorokauczuku ? Nie bedzie to skuteczne rozwiązanie ?
Bastek