Czujnik cofania - problem.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Mam problem z czujnikiem cofania. Działał poprawnie ale od tygodnia gdy włączy sie bieg wsteczny to od razu on piszczy
Proszę o ewentualna pomoc
Pozdrawiam
Mam problem z czujnikiem cofania. Działał poprawnie ale od tygodnia gdy włączy sie bieg wsteczny to od razu on piszczy
Proszę o ewentualna pomoc
Pozdrawiam
Witam
Sprawdzałem i nie ma tam żadnego syfu wiec pewnie to jakaś inna przyczyna.
Mimo wszystko dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Sprawdzałem i nie ma tam żadnego syfu wiec pewnie to jakaś inna przyczyna.
Mimo wszystko dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Pytanie
Witam wszystkich forumowiczów:) mam mała prośbę czy ktoś mógł by mi przesłać zdjęcia w którym miejscu założyć czujki cofania w zderzaku.Auto posiadam od 2 tygodni dlatego jestem" zielony" w temacie.Boję się aby przy montazu nie trafic na wzmocnienia? a co za tym idzie zderzak będzie wyglądał jak ser szwajcarski ( tyle dziur).Byłbym wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam Bogdan
Pozdrawiam Bogdan
Bogdan13
około 18 grudnia jadę do Darłowa.Z góry serdeczne dzięki,wiesz ja nie mam garażu a tak na zimnie to kiepsko się robi.Zapytam mechanika czy nie podjął by się za duże piwo no i oczywiście z moją pomocą-przy okazji i ja się czegoś nauczę.Dam znać jak sobie poradziłem z problemem:) a tak na marginesie to trochę klienta wprowadzają w błąd z tym łatwym montażem
Bogdan13
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
podejrzewam że gdzieś tyle może skasować mechanik za montaż, ale na pewno nie zrobi tego tak starannie jakbyś sam robił. Tutaj jest raczej kosmetyczna robota, nie trzeba się jakoś specjalnie znać. Jakbyś się jednak podjął samodzielnego zakładania i miałbyś problem to wal na PW, na pewno pomogę. POZDRO