Wymiana oleju
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana oleju
Dzisiaj mechanik zmieniał mi olej, z 4 l banki mobila zostało mi na dnie około 0.3 l oleju !! Czy to znaczy ze za mało mi wlał do silnika?? Na bagnecie wskazuje że jest dokładnie w połowie między max a min. Czy mam dolać tę resztę oleju czy jak? Mój golf to trójka 1.8 gt 93' proszę o info. A i jeszcze jedno bagnet do kontroli oleju jest trochę popękany i został sklejony taśma, nie mogę być pewny, że pokazuje dobrze poziom oleju ;/
- burton1987
- Nowicjusz
wiatam wszystykich
mam pytanko w moim golfiku komputer informuje mnie o wymianie oleju chciałbym dolać troche ale problem jest w tym że nie wiem jaki czy to ma byc syntetyk , pół syntetyk czy mineralny!?? oznaczenie mam tylko 15w40 a autko ma przejechane 230 000 km!
czy ktoś jest mi wstanie pomóc???
mam pytanko w moim golfiku komputer informuje mnie o wymianie oleju chciałbym dolać troche ale problem jest w tym że nie wiem jaki czy to ma byc syntetyk , pół syntetyk czy mineralny!?? oznaczenie mam tylko 15w40 a autko ma przejechane 230 000 km!
czy ktoś jest mi wstanie pomóc???