NB 9C - 2,0 ,85 kW , AQY - Zgasł i nie chce zapalić
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
NB 9C - 2,0 ,85 kW , AQY - Zgasł i nie chce zapalić
Witam
Od wczoraj mam problem z Garbatym ( New Beetlem ) zgasł mi i nie chce odpalić.
Silnik to benzynka 85kw . 115 KM oznaczenie silnika AQY
Wychodząc z pracy odpalił bez problemu , przejechałem z kilometr i na światłach najpierw zapaliły mi sie wszystkie kontorlki i samochód zgasł.
Próbowałem go odpalic ale po przekręceniu stacyjki wszystko przygasa a pod maską cos cyka.
Myśłałem , że to aku zdechł ale odpalając na kable jest taki sam efekt. równiez wykluczyłem alarm, bo po jego odączeniu auto tak samo się zachowuje.
Jeżeli wiecie co może byc przyczyna takiego zachowania lub przerabialiście taka usterke to proszę o pomoc i podpowiedzi.
Autko przez tą awarią chodziło bez zarzutu , nie była problemu z paleniem i gasnięciem.
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam nokian
Od wczoraj mam problem z Garbatym ( New Beetlem ) zgasł mi i nie chce odpalić.
Silnik to benzynka 85kw . 115 KM oznaczenie silnika AQY
Wychodząc z pracy odpalił bez problemu , przejechałem z kilometr i na światłach najpierw zapaliły mi sie wszystkie kontorlki i samochód zgasł.
Próbowałem go odpalic ale po przekręceniu stacyjki wszystko przygasa a pod maską cos cyka.
Myśłałem , że to aku zdechł ale odpalając na kable jest taki sam efekt. równiez wykluczyłem alarm, bo po jego odączeniu auto tak samo się zachowuje.
Jeżeli wiecie co może byc przyczyna takiego zachowania lub przerabialiście taka usterke to proszę o pomoc i podpowiedzi.
Autko przez tą awarią chodziło bez zarzutu , nie była problemu z paleniem i gasnięciem.
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam nokian
VW najlepsze auto na świecie
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: