Pisk powyżej 60km/h co to może być?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pisk powyżej 60km/h co to może być?
jak w temacie, od trzech dni coś mi piszczy jak jadę powyżej 60tki, jak jade wolniej jest cisza.. pisk jest głosny, słychać go wewnątrz i na zewnatrz, co to moze być ? Miał ktos podobny problem w mk III?
tylko w czasie jazdy, pociągnąłem na postoju kilka razy do 5000 i cisza , a powyżej 60tki zawsze, nie moge sprawdzić skąd dobiega ten odgłos bo tylko w czasie jazdy sie uaktywnia, ale na 99% dobiega z spod maski
[ Dodano: Czw Gru 15, 2005 17:28 ]
qrcze nikt nic nie wie? moze jednak ktos miał podobne odłsoy u siebie? dzisija sprawdziłem paski i jest ok, nie jest to zalezne od obrotów bo go podkrecalem na maxa, ale od prędkości , i nawet nie od szybkości tj. zawsze od 56, 60 sie włacza ten świst, gwizd, pisk qrcze nie wiem co jest grane bo nijak nie moge sprawdzić bo na postoju jest cichutko jak makiem zasiał HELP!!!
[ Dodano: Czw Gru 15, 2005 17:28 ]
qrcze nikt nic nie wie? moze jednak ktos miał podobne odłsoy u siebie? dzisija sprawdziłem paski i jest ok, nie jest to zalezne od obrotów bo go podkrecalem na maxa, ale od prędkości , i nawet nie od szybkości tj. zawsze od 56, 60 sie włacza ten świst, gwizd, pisk qrcze nie wiem co jest grane bo nijak nie moge sprawdzić bo na postoju jest cichutko jak makiem zasiał HELP!!!