Problem z vw golf III 1,4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z vw golf III 1,4
Witam problem polega na tym ze silnik przerywa gdy jest zimny ciezko go tez zapalc jak postoi pare godziny .Jak nabierze temperatury to pracuje dobrze.Wymieniona została sonda lambda i czujnik temperatury bo taki był bład po podpieciu pod komputer i nic to nie dało pompa paliwowa pracuje przynajmniej ja słychac.Co jeszcze sprawdzic ?
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ja też mam podobny problem, z tym że jak już zapali to silnik pracuje w miare równo. Przynajmniej jego praca nie wzbudza podejżeń. Problem stanowi natomiast to jak zapala. Potrzeba mu ze 2-3 sekundy żeby nim obrucił rozrusznik zanim zaskczy. Dodam że przyczyne akłumlatora możnaby było chyba wyeliminować gdyz ma dopiero rok. Przyłanczam się do pytania kolegi hieny o jakieś rady. Mam nadzieje że nie masz mi za złe że się "podpiołem" pod Twój temat hiena? Poprostu nasz problem jest podobny, mamy takie same auta z tym samym silnikiem więc mam nadzieje ze rozumiesz. POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt: