brak oswietlenia tabl rejestracyjnej

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

tomkaro
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

brak oswietlenia tabl rejestracyjnej

Post autor: tomkaro » pt lut 20, 2009 20:04

witam was drodzy forumowicze wziołem sie za naprawe oswietlenia tabl rejestracyjnej (praktycznie od kupna nie było tam oswietlenia)... kupiłem nowe oprawki + klosz ... wszystko zamontowane ale oswietlenie nie działa... sprzwdziłem miernikiem nie dochodzi napiecie..... przejscie z klapy do budy jest ok przewody maja przejscie ... bezpiecznik ok..

gdzie jeszcze szukac przyczyny.. ? ?
czy moze to byc wina takze włacznika swiateł mijania ?? ? z góry dzieki za podpowiedzi... :bigok:
Ostatnio zmieniony pt lut 20, 2009 20:05 przez tomkaro, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
-=ren=-
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: -=ren=- » pt lut 20, 2009 20:19

tomkaro pisze:... bezpiecznik ok..
sprawdź czy na bezpieczniku masz napięcie... po jednej i po drugiej stronie, potem jedź dalej, czyli włącznik, potem kable i to przejście w klapie jest bardzo istotne... sam miałem w dwóch autach przełamane przewody.

vwlifestyle.pl
Obrazek

tomkaro
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: tomkaro » pt lut 20, 2009 20:47

ok... sprawdze..... i napisze co ustaliłem

czesiunaldo
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: czesiunaldo » sob lut 21, 2009 00:27

tomkaro pisze:.. bezpiecznik ok..
Tak jak napisal -=ren=- Sprawdż najlepiej przejście w klapie. Ja tak sie naszukałem jak mi tylna wycieraczka padła i własnie lampka od tablicy. Kupilem na szrocie nowy silnik a tu kabelki w przejsciu do maski bez izolacji i przetarte... Tak że sprawdz i ciesz się z oswietlenia tablicy :)

[i

tomkaro
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: tomkaro » pn lut 23, 2009 19:18

ok temat do zamkniecia.... przyczyna znaleziona dzieki i pozdro.. :bigok: :chytry: :bigok:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”