central na pilota a awaryjne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
central na pilota a awaryjne
Witam mam takie pytanko mam MK3 i mam tam centralny pneumatyczny i mam go sterowany z pilota ale przy zamykaniu i otwieraniu nie mrogna awaryjki czy wie moze ktos jak podlaczyc ten sterownik od pilota by mrognelo
nawet jesli sterownik nie ma wyjscia na kierunki to da sie to podlaczyc zeby dzialalo
potrzebny jest przekaznik i 2 diody polprzewodnikowe
podlaczasz sie pod sygnal zamykajacy i otwierajacy dajesz to na przekaznik ktory stesuje ci juz tym co chcesz (najlatwiej podpiac sie pod awaryjne)
opcja ma tylko jedna wade nie mryga 2 razy przy otwieraniu tylko raz tak wiec po kierunkach nie obczaisz czy zamyka czy otwiera
potrzebny jest przekaznik i 2 diody polprzewodnikowe
podlaczasz sie pod sygnal zamykajacy i otwierajacy dajesz to na przekaznik ktory stesuje ci juz tym co chcesz (najlatwiej podpiac sie pod awaryjne)
opcja ma tylko jedna wade nie mryga 2 razy przy otwieraniu tylko raz tak wiec po kierunkach nie obczaisz czy zamyka czy otwiera
jasne ze sie da kup zwykly sterownik centralnego zamka taki na pilota podepnij pod swoj fabryczny central ktory jest zapewne strowany przmiennie plusem i minusem w momencie zamykania centrala z pilota alarma rowniez bedzie sie zalaczal pozdro.
Volkswagen... i chce sie zyc!!! steffan 9,10x14, koni, bixenon, czego wiecej chciec ....sprzedam jettke :(:(:(
- Paweł Marek
- V.I.P.