pytanie o kontrolki w mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pytanie o kontrolki w mk3
Wtam wszystkich VW Maniakow.Od niedawna moj brat jest posiadaczem mk3 z silnikiem 1,9 TDi z 1996 roku i mam takie zapytanie odnosnie 3 kontrolek ktore mieszcza sie obok wlacznika swiatel(sa po lewej stronie tego wlacznika) znalazlem fotke na ktorej widnieja tylko 2 takie kontrolki(1-sza to kontrolka poduszek 2-ga to abs-u) a moj brat ma3 takie i nie wiem czy napewno jest to samo U Was tez jest cos takiego ??
president J.F.K.II oraz lemm at 2001 na mk3 :)
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Dokladnie. Zamontowany fabrycznie hak.
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
fakt zaslepke w zderzaku mam ale haka zadnego nie widze troche dziwna sprawa z tym jest jak przekrecam kluczyk daje zaplon to swieci sie kontrolka wraz z kontrolka swiec zarowych a gdy wlaczam kierunki to mruga se kontrolka ta 3 w tej 2 nawet zarowki nie mam a moze mial hak i zostal zdjety sam nie wiem
dzieki Panowie za odzew
pozdro
w najblizszym czasie zrobie fotki jak to u mnie wyglada i wkleje jak dam rade oczywiscie
dzieki Panowie za odzew
pozdro
w najblizszym czasie zrobie fotki jak to u mnie wyglada i wkleje jak dam rade oczywiscie
president J.F.K.II oraz lemm at 2001 na mk3 :)
-
- VW Baron
Kontrolka jest od kierunkow w przyczepce, ale czy czasem nie powinna mrygac tylko wtedy jak jest doczepka, tego nie wiem..JD pisze:fakt zaslepke w zderzaku mam ale haka zadnego nie widze troche dziwna sprawa z tym jest jak przekrecam kluczyk daje zaplon to swieci sie kontrolka wraz z kontrolka swiec zarowych a gdy wlaczam kierunki to mruga se kontrolka ta 3
Wiec zarowke wstaw, bedzie sygnalizowac problemy. Hak jest zdejmowany, zakladany w razie potrzeby, nie bedzie go za zaslepka, szukaj go przy zapasie, moze gdzies sie zapodzial.w tej 2 nawet zarowki nie mam a moze mial hak i zostal zdjety sam nie wiem
Pozdro
Gitner
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
Nie ma obrazkow przy lampkach? Tak trzecia jest od kierunkow doczepki..JD pisze:aha wiecie u mnie przy tych kontrolkach ie ma zadnych opisow wiec dlatego pytam
Pozdro
Gitner
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R