mk3 TDi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Re: mk3 TDi
Dolacze sie, nie spieszy mi sie ale poczytac warto
Pozdro
Gitner
lub inne dobre zabezpieczenie tzw samorobki..yogipati pisze:Jak zrobić skuteczne odcięcie zapłonu w mk3 TDi?
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
ukryte wlaczniki sa dobre, ale juz nie najlepsze...
odciecie paliwa! to jest jedyny skuteczny spsob. choc i tacy zlodzieje desperacy są ze maja butelke 2l ropy np, odcinala przewody paliwowe, wkladaja do butelki, wciskaja ja miedz filtr pow, zamykaja maske i jadą.
szkoda gadac... jak sie zlodziej uprze to nei ma mocnych.
[ Dodano: Sro Gru 28, 2005 16:51 ]
odciecie paliwa! to jest jedyny skuteczny spsob. choc i tacy zlodzieje desperacy są ze maja butelke 2l ropy np, odcinala przewody paliwowe, wkladaja do butelki, wciskaja ja miedz filtr pow, zamykaja maske i jadą.
szkoda gadac... jak sie zlodziej uprze to nei ma mocnych.
[ Dodano: Sro Gru 28, 2005 16:51 ]
dokladnie! i niestetytomcio666 pisze:djset nie ma idealnego zabezpieczenia, żebyś nie wiem jakie cudo zamontował to podjadą spece i zabiorą autko. A jak przyjdzie złodziejaszek który tylko wie jak sztos wsadzić i wyłamać stacyjke to skąd weźmie kabelek. Najprostsze rozwiązania bywają najlepsze a na złodzieja i tak rady nie ma jak sie uprze to ukradnie
Witam ja u mnie w golfie zamontowalem odciecie ale w nietypowym miejscu bo na pompce paliwa co nigdy sie tam tego nie stosuje ale sie sprawdza juz probowali pare razy odpalic i nie dali rady nawet spece w serwisie niemogli dojsc jak to ompinac bo szukali nie w tym miejscu co trzeba takze jakbys ktos chcial to moge udzieli prau prad jak to zamontowac