Boczki drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Boczki drzwi
Cześć
Mam golfa 4 5d hb w wersji basis i zastanawiam się kto był na tyle mądry, że sterowanie szybami przednimi umieścił w takim miejscu, że w większych zakrętach uchylam/zamykam szyby kolanem
Da radę zamontować takie boczki?
Wszystko pasuje - elektryczne przednie szyby + manualne lusterka.
Czerwony kwadrat to miejsce, w którym mam oryginalne przełączniki ( takie kwadratowe ) .
Mam golfa 4 5d hb w wersji basis i zastanawiam się kto był na tyle mądry, że sterowanie szybami przednimi umieścił w takim miejscu, że w większych zakrętach uchylam/zamykam szyby kolanem
Da radę zamontować takie boczki?
Wszystko pasuje - elektryczne przednie szyby + manualne lusterka.
Czerwony kwadrat to miejsce, w którym mam oryginalne przełączniki ( takie kwadratowe ) .
Jako, że chce "doinwestować" ten samochód bo wiem co mam ( polski salon, do końca aso, jeden właściciel, mechanicznie wszystko ok ) zadam jeszcze jedno inne pytanie:
Czy da radę dołożyć jeszcze tylne szyby elektryczne ( najlepiej do tego lusterka ), w jakim koszcie ( z 2000zł? ) i czego potrzebuję?
Mechanizm, komplet boczków, nowe szyby (?), przewody?
Jeśli będzie to jakieś mega skomplikowane to zmienię tylko boczki przednie.
Czy da radę dołożyć jeszcze tylne szyby elektryczne ( najlepiej do tego lusterka ), w jakim koszcie ( z 2000zł? ) i czego potrzebuję?
Mechanizm, komplet boczków, nowe szyby (?), przewody?
Jeśli będzie to jakieś mega skomplikowane to zmienię tylko boczki przednie.
dwalczak, potzrebujesz:
tylne blachy z prowadnicami + silniczkami + wiązkami
przednie drzwi-silniczki + wiązki drzwi
moduł komfort
wiązka centralna lub chociaż obie wtyczki od komfortu
ważne
silniczki najlepiej kup od jednego auta (komplet) wraz z modułem komfort - (silniczki )nie mogą być z anglika.
tylne blachy z prowadnicami + silniczkami + wiązkami
przednie drzwi-silniczki + wiązki drzwi
moduł komfort
wiązka centralna lub chociaż obie wtyczki od komfortu
ważne
silniczki najlepiej kup od jednego auta (komplet) wraz z modułem komfort - (silniczki )nie mogą być z anglika.