MiSzOn pisze:ba, wychodzi na to, że jest prawie pełna dowolnośćraf1al pisze:czyli według ETKI nie ma potrzeby wymieniać
wygrzebałem takie coś
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ale ja nie chce od GTi tylko od zwykłegoedzio pisze:GTi są dłuższe tylko 4mm,ale jest całkiem inny frez i nie założysz.
długość półosiek jest ważna dla mnie a przeguby 100mm nawet lepiej założyć więcej wytrzymają!:)!MiSzOn pisze:to oprócz półosi przeguby też są różne do różnych silników? porażka, a wszystko tak pięknie pasowało jak by z jednego auta było
dlatego ci pisze,że jak założyłeś ,to muszą pasowac,bo różnice w długościach są tak wielkie ,że innych nie dopasujesz,a jak różnica w długości jest nie znaczna,to za to mają inne frezy i nie można ich założyc,żeby się przypadkowo nie pomylic.raf1al pisze:ale ja nie chce od GTi tylko od zwykłegoedzio pisze:GTi są dłuższe tylko 4mm,ale jest całkiem inny frez i nie założysz.
ok ale mi chodzi o oski automat vs. zwykła benzynaedzio pisze:dlatego ci pisze,że jak założyłeś ,to muszą pasowac,bo różnice w długościach są tak wielkie ,że innych nie dopasujesz,a jak różnica w długości jest nie znaczna,to za to mają inne frezy i nie można ich założyc,żeby się przypadkowo nie pomylic.raf1al pisze:ale ja nie chce od GTi tylko od zwykłegoedzio pisze:GTi są dłuższe tylko 4mm,ale jest całkiem inny frez i nie założysz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 521 gości