Czemu przestała działać wycieraczka tylnia? MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV TDI
- Silnik: ARL
Czemu przestała działać wycieraczka tylnia? MK3
No własnie wczoraj jeszcze działała a dzisiaj nic. Tzn jak włączam to słychać jak przekażnik się załącza co jakiś czas(woda też leci), a wycieraczka ani drgnie. Co może być przyczyną? Jest jakiś bezpiecznik od tego czy coś w tylniej klapie?
A u mnie jest tak ze czasem sie zacina !!!!! robi na przykład 1/2 zakresu czyli idzi w lewo i nie waraca z powrotem na swoje miejsce tylki zatrzymuje sie i jak przekaźnik znowu za chwilkę zadziałe to wtedy rusza. Ale jak potrzyman i sie troche ze spryskiwaczem rozchula to juz chodzi normalnie wiec o co chodzi ?????? Wydaje mie sie ze sie to troche gdzie przyciera lub cos z przekaźnikiem. Moze ty masz to samo ???????
Miałem podobnie w swoim przypadku - poprostu zużyły mi się tryby w wycieraczce i dlatego mi nie powracała. Ale u mnie było słychać że silniczek pracuje a wycieraczka nie chodzi.Pabloss pisze:A u mnie jest tak ze czasem sie zacina !!!!! robi na przykład 1/2 zakresu czyli idzi w lewo i nie waraca z powrotem na swoje miejsce tylki zatrzymuje sie i jak przekaźnik znowu za chwilkę zadziałe to wtedy rusza. Ale jak potrzyman i sie troche ze spryskiwaczem rozchula to juz chodzi normalnie wiec o co chodzi ?????? Wydaje mie sie ze sie to troche gdzie przyciera lub cos z przekaźnikiem. Moze ty masz to samo ???????