elektryczne szyby

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

lu21k
Nowicjusz
Nowicjusz

elektryczne szyby

Post autor: lu21k » czw lip 16, 2009 16:01

Czy ktoś montował u siebie może coś takiego:

http://moto.allegro.pl/item680645344_po ... ikami.html

?

Sprawdza się to, czy raczej sobie odpuścić??
Ostatnio zmieniony czw lip 16, 2009 21:31 przez lu21k, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
marny88
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: marny88 » czw lip 16, 2009 22:03

jestem właśnie w trakcie montowania :D na jedne drzwi juz zamontowałem i tak nawet nawet, nie jest to oczywiście oryginał ale jest guziczek a nie korbka :bigok:

silnik ładnie opuszcza szybę, ale do góry trochę mu ciężko bo wiadomo, ciężar...

zastanawiam sie tylko gdzie zamontować przyciski bo są trochę duże i dwa obok siebie nie wejdą na rączce i myślę o tych zaślepkach co są wolne obok przycisku do podgrzewania szyby...

z samym zamocowaniem silnika miałem trochę problemu, bo ciężko było znaleźć miejsce, ale obczaiłem dobre i już siedzi na samym dole w drzwiach pod szybą.
dla zainteresowanych mogę wrzucić jakieś foto

Awatar użytkownika
URGI
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: URGI » czw lip 16, 2009 22:28

Słyszałem, że nie ma reweli, tak jak kolega marny88 pisał, wolno podnoszą do góry.
Ja u siebie montowałem oryginały to przyznam, że zasuwają jak trzeba, góra dół, szybko i bez oporu. Komplet ori kupisz za jakieś 350zł.
Z tymi zamiennikami, to słyszałem, że w zimę, jak szyba zamarzła, to popękały te plastiki od zimna. Ale to są nie sprawdzone opinie :helm:
Ostatnio zmieniony czw lip 16, 2009 22:29 przez URGI, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”