opony
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
opony
Od tygodnia jestem szczęsliwym włascicielem mk2 1,6 TD. Wraz z samochodem nabyłem dwa komplety opon. Teraz jeżdże na zimówkach 175 i jestem niemile zaskoczony tym, że dość ciężko chodzi kierownica. Przesiadłem się z poloneza i powiem wam, że nawet jak miałem 185 złożone to tak ciężko nie było. Oczywiście nie mam wspomagania.
Na lato mam opony 185 i boje się, że będzie się jeszcze trudniej manewrować.
Tak się zastanawam, czy nie kupić 175 (musze dwie wymienić) i jeździć ze 175 na przodzie a 185 z tyłu.
Polećcie też jakieś dobre opony.
Na lato mam opony 185 i boje się, że będzie się jeszcze trudniej manewrować.
Tak się zastanawam, czy nie kupić 175 (musze dwie wymienić) i jeździć ze 175 na przodzie a 185 z tyłu.
Polećcie też jakieś dobre opony.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Mozes zakupic tez Frigo 2. Co prawda prawie sie wyprzedaly ale mozna trafic w tescach i oszolomach od 150/szt za 14".. Kupilem dwie 175/65 przod, na tyle mam 185/65 roczne fuldy. Dobrze sie smiga... Na lato mam 4 x 195/60 jakas niemiecka firma, jeszcze pozostalosc z zakupu auta, a ze zjezdzilem przod wiec tyl zostawiam do vectry i cos sie poszuka juz na fele 15"..
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
Ostatnio zmieniony czw lut 02, 2006 10:09 przez Gitner, łącznie zmieniany 1 raz.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
http://allegro.pl/show_item.php?item=83460039 <- takie? Trochę za droga dla mnie ta impreza... :/
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Tak takie tylko profil 50 a nie 60 i w kapciarni po sąsiedzku oferują mi je po 207PLN/szt tak ze sie opłaca! zresztą w tym wymiarze h...a Dębica kosztuje ze 230 a debica robi niezłe zimówki ale ich letnie opony to czysta kaskaderka zobacz na www.opony.pl tam masz spory wybórdjtom pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=83460039 <- takie? Trochę za droga dla mnie ta impreza... :/
Pozdrawiam!