Nie mam LPG...Damian3942 pisze:a odepnij przepływomierz i spróbuj zapalić silnik (bez dodawania gazu nawet po zapaleniu) idzie do niego taka kostka naciśnij drucik co trzyma ją i wypnij jak będzie mieć obroty to może on się gdzieś przycina?
takie pytanie masz LPG? jeżeli pisałaś ze nie to sorki musiałem przeoczyć
no może coś z tym przepływomierzem bo już kędyś był naprawiany bo silnik gasł przy wciśnięciu sprzęgła.
No tak właśnie myślałam że ta kopuła do wymiany ale ja mam teraz może takie głupie trochę pytanie ale jednak.
Bo na allegro kliknęłam ten aparat zapłonowy to to jest taki cały zestaw zakrętka pomarańczowa i takie urządzenie i tu moje zapytanie, ja muszę kupić cały taki aparat zapłonowy czy samą tą przykrywkę pomarańczową? Bo już się pogubiłam trochę...
Ps:
A najlepsze jest to że teraz przez dwa dni ostatnie odpalił normalnie za pierwszym razem, Boże może sama jakoś się sprawa rozwiąże przynajmniej przełoży w czasie bo teraz nie mam kasy za bardzo...
A jak będzie trzeba kupować cały aparat zapłonowy to będę musiała jechać do mechanika żeby mi to zrobił i będzie trzeba kasę wydać,bo samą tą pokrywkę pomarańczową to mi sama wymienię bo to nic trudnego.