Siłownik klapki wlewu troche inaczej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Siłownik klapki wlewu troche inaczej
Heja,
Pytanie z kategorii UFO - chce w tylnej klapie wymontwac pletwe wkladki (znika opcja otwierania zamykania zamka kluczykiem) oraz klamke odpiac i w jej miejsce zalozyc silowniczek od klapki wlewu paliwa. Pytanie dla ludkow interesujacych sie instalacja elektr. MK4 - czy fakt ze silowniczek wlewu paliwa ma dzialanie czasowe (na takim wlasnie mi zalezy) to kwestia samego silownika czy jakiegos innego sterownika w aucie
Dzieki za pomoc z gory
Pytanie z kategorii UFO - chce w tylnej klapie wymontwac pletwe wkladki (znika opcja otwierania zamykania zamka kluczykiem) oraz klamke odpiac i w jej miejsce zalozyc silowniczek od klapki wlewu paliwa. Pytanie dla ludkow interesujacych sie instalacja elektr. MK4 - czy fakt ze silowniczek wlewu paliwa ma dzialanie czasowe (na takim wlasnie mi zalezy) to kwestia samego silownika czy jakiegos innego sterownika w aucie
Dzieki za pomoc z gory
-
- Forum Master
No dobra założyłeś już wszystko klamki nie ma wszystko pięknie naciskasz na przycisk w środku auta klapa trochę odskakuje i za co ją pociągniesz do góry żeby otworzyć ? Bo ona tylko trochę by ci odskoczyła musiałbyś założyć jakieś dodatkowe sprężynki czy coś ....
Po mojemu za dużo zachodu ale dopracowane mogłoby fajnie wyglądać. Ja chyba bym wolał otwieranie z pilota tak jak jest w passatach tu filmik
Po mojemu za dużo zachodu ale dopracowane mogłoby fajnie wyglądać. Ja chyba bym wolał otwieranie z pilota tak jak jest w passatach tu filmik
Ostatnio zmieniony wt sie 25, 2009 20:35 przez poolak2006, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Master
-
- Forum Master
-
- Forum Master
kwestia siłownika - to samo jest z siłownikiem zamka tylnej klapy wersji Variantszaki pisze:to kwestia samego silownika czy jakiegos innego sterownika w aucie
[ Dodano: Sro Sie 26, 2009 9:42 am ]
jak klamka zostaje to sobie możesz ... odpinać i zakładać kilkadziesiąt nawet siłowników - ja i tak ci to otworzęszaki pisze:klamka zostaje ino wysprzeglona z zamka. ale nawet jakby wyleciala to mozna dolozyc jakies sprezyny odporowe