gośnie gdy zmieniam bieg!!jaka przyczyna??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
gośnie gdy zmieniam bieg!!jaka przyczyna??
witam mam taki problem mianowicie jak jade samochodem podczas zmianu biegu gdy wyciskam pedał sprzęgła samochód mi gasnie co jest przyczyną ??? prosze o porady pozdrawiam
zacznijmy od tego jaki silnik na benzynie gazie On się to dzieje? zawsze czy tylko czasami? czy jak stoi i jest na luzie też tak się dzieje? No bo wiesz- samo napisanie że gaśnie przy wciskaniu sprzęgła to za mało danych.....
[ Dodano: Wto Lut 07, 2006 6:19 pm ]
[ Dodano: Wto Lut 07, 2006 6:19 pm ]
a skąd wiesz ze on na gaźniku - o ile kojarzę to nie ma żadnego mk3 na gaźniku, chyba że jakiś przeszczepRafał G2 pisze:Podejrzewam że gaźnik jest do regulacji
Masz rację, wyskoczyłem jak filip z konopiigreg pisze:zacznijmy od tego jaki silnik na benzynie gazie On się to dzieje? zawsze czy tylko czasami? czy jak stoi i jest na luzie też tak się dzieje? No bo wiesz- samo napisanie że gaśnie przy wciskaniu sprzęgła to za mało danych.....
[ Dodano: Wto Lut 07, 2006 6:19 pm ]a skąd wiesz ze on na gaźniku - o ile kojarzę to nie ma żadnego mk3 na gaźniku, chyba że jakiś przeszczepRafał G2 pisze:Podejrzewam że gaźnik jest do regulacji