Co to jest?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Co to jest?
Kupiłem niedawno Golfa i to leżało w bagażniku, czy ma ktoś pomysł co to jest? i gdzie to zamontować? Proszę o podpowiedzi. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich pasjonatów tej marki i modelu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pokrak
-
- Mały gagatek
Do Darka!
Nie no 100 na 2 to chyba troszeczkę przesadziłeś z obrotami. Ja nie piłuję tak silnika. Autko jeździ bez problemów. Co do osiągów to pomyśl sobie, że Moje Autno jest lżejsze o jakieś 300 kg a silniczek ten sam...
Masakra, w Warszawie na skrzyżowaniach prawie wszystkie autka zostają w tyle.
Nie wiesz do czego jest ta kratka?
Nie no 100 na 2 to chyba troszeczkę przesadziłeś z obrotami. Ja nie piłuję tak silnika. Autko jeździ bez problemów. Co do osiągów to pomyśl sobie, że Moje Autno jest lżejsze o jakieś 300 kg a silniczek ten sam...
Masakra, w Warszawie na skrzyżowaniach prawie wszystkie autka zostają w tyle.
Nie wiesz do czego jest ta kratka?
Pokrak
no przecież napisałem do czego - jak się schylisz od strony kierowcy masz zaślepkę bezpieczników a ta kratka jest takim jakby przedłużeniem tej zaślepki idącym w poziomie.Pokrak pisze:Nie wiesz do czego jest ta kratka
[ Dodano: Czw Lut 09, 2006 10:47 pm ]
ta krótsza część (dół zdjęcia ) dotyka grodzi - a ta dłuższa (góra zdjęcia) dotyka zaślepki. Kratka czyli to co widać w tej chwili na zdjęciu jest zwrócone do ziemi a góbeczka do góry tj do bezpieczników
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek