Czy ktoś ma tabelę z numerami seryjnymi pomp paliwowych?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy ktoś ma tabelę z numerami seryjnymi pomp paliwowych?
Zastanawiam się czy różne Golfy 3, benzynowe mają różne pompy paliwowe? Czy ktoś zna odpowiedź? Niedawno wymieniłem pompę paliwową w MK3 z silnikiem 2,0 z serii 2E, używkę zakupiłem na szrocie od innego Golfa ale na pewno nie był taki sam. Czy ktoś ma jakąś rozpiskę jaka powinna być pompa do różnych golfów?
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam posiadaczy wszystkich serii Golfa.
Ostatnio zmieniony czw lut 16, 2006 00:12 przez Pokrak, łącznie zmieniany 1 raz.
Pokrak
Re: Czy ktoś ma tabelę z numerami seryjnymi pomp paliwowych?
Pokrak pisze:Zastanawiam się czy różne Golfy 3, benzynowe mają różne pompy paliwowe? Czy ktoś zna odpowiedź? Niedawno wymieniłem pompę paliwową w MK3 z silnikiem 2,0 z serii 2E, używkę zakupiłem na szrocie od innego Golfa ale na pewno nie był taki sam. Czy ktoś ma jakąś rozpiskę jaka powinna być pompa do różnych golfów?
Z tymi czesciami to bywa róznie, jest duzo tych silników jak i oznaczen.Mozna sie pogubic Co smieszne to nawet w serwisie u Szewczyka nieraz nie wiedzą co i jak Mozesz spróbowac zadzwonic do VW i sie poprostu zapytac czy jest to jakos podzielone.Ale znając zycie to na pewno jest...
Pozdro.
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: