Zbiornik wyrównawczy - prosba o pomoc
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zbiornik wyrównawczy - prosba o pomoc
Przeglądałem dziś Etke i jedna rzecz mnie zaciekawiła. Z poniższego rysunku wynikajże pod korkiem zbiornika wyrównawczego powinien być gumowy ring.
Ja w swoim nic takiego nie mam wkręcony korek w zbiornik i tyle.
Prośba do posiadaczy MKIV 1.6SR. Zerknijcie u siebie czy macie pod korkiem uszczelkę gumowa.
Powinien to być ring 28,5 x 3,8.
Z góry dzięki za fatygę.
Ja w swoim nic takiego nie mam wkręcony korek w zbiornik i tyle.
Prośba do posiadaczy MKIV 1.6SR. Zerknijcie u siebie czy macie pod korkiem uszczelkę gumowa.
Powinien to być ring 28,5 x 3,8.
Z góry dzięki za fatygę.
Dzieki za pomoc.
U mnie też jest dobre ciśneinia ale myslałem że mimo wszystko czegoś mi brakuje.
Z drugiej strony to ciekawe o co chodziło w Etce z tą uszczelką....
[ Dodano: 07 Lis 2009 19:28 ]
Byłbym wdzięczny jakbyś potem napisał co i powiedział.
Ciekawi mnie czy jest to bład w programie czy też ta uszczelka ma jakies znaczenie.
U mnie też jest dobre ciśneinia ale myslałem że mimo wszystko czegoś mi brakuje.
Z drugiej strony to ciekawe o co chodziło w Etce z tą uszczelką....
[ Dodano: 07 Lis 2009 19:28 ]
Jazz_Blue pisze:Spytam znajomego ile w ASO kosztuje, jak grosze to sobie kupie i założe.
Byłbym wdzięczny jakbyś potem napisał co i powiedział.
Ciekawi mnie czy jest to bład w programie czy też ta uszczelka ma jakies znaczenie.
Raczej nie wiem czy będą coś wiedzieć na ten temat Ale jak będzie przystępna cena to na pewno nie zadzkodzi to założyć. Dam znać na pewno.
Ostatnio zmieniony sob lis 07, 2009 20:32 przez Jazz_Blue, łącznie zmieniany 1 raz.