witam, mam problem zwiazany z wrzuceniem jedynki(szczegolnie jak jest zimny motor), zauwazylem, ze są na lewarku luzy, do przodu do tyłu większy. Jaka moze byc przyczyna? jakie są koszty orientacyjnie?
Druga sprawa to szarpanie, przy dodaniu gazu, ogolnie czuc spadek mocy? czy jest to mozliwe, ze przyczyną jest przerdzewiały tłumik srodkowy?
skrzynia, ciężko jedynka+ szarpanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- marcinello123
- Nowicjusz
Re: skrzynia, ciężko jedynka+ szarpanie
Zadam Ci pytanie tylko się nie obraź kolego Dlaczego zakładasz ten temat skoro jest tego o co pytasz mnóstwo na forum.marcinello123 pisze:witam, mam problem zwiazany z wrzuceniem jedynki(szczegolnie jak jest zimny motor), zauwazylem, ze są na lewarku luzy, do przodu do tyłu większy. Jaka moze byc przyczyna? jakie są koszty orientacyjnie?
Druga sprawa to szarpanie, przy dodaniu gazu, ogolnie czuc spadek mocy? czy jest to mozliwe, ze przyczyną jest przerdzewiały tłumik srodkowy?
Nie chciało się użyć opcji SZUKAJ?? :green_fuck:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=277765 patrz :green_fuck: Temat chyba podobny .,,
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- grześ226- kosmos
- szef wszystkich szefow!!!
- Kontakt:
- marcinello123
- Nowicjusz
- grześ226- kosmos
- szef wszystkich szefow!!!
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
luzów na lewarku olejem nie zlikwidujesz, najpierw trzeba zewnętrzny mechanizm naprawić wymienić co trzeba z elementów plastykowych, nie wiem czy tam na linki zmiana czy nie ale trzeba zmienić to co ma luzy i wyregulować mechanizm
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.