[MK IV] REGULACJA ELEKTRYCZNA LUSTEREK .
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
[MK IV] REGULACJA ELEKTRYCZNA LUSTEREK .
WITAM WSZYSTKICH.MAM PYTANIE ODNOŚNIE REGULACJI LUSTEREK.JAK NA PRZEŁACZNIKU MAM USTAWIONE NA LEWE LUSTERKO TO CHODZĄ 2 ,A JAK NA PRAWE TO TYLKO PRAWE.NIE WIEM CZY TAK POWINNO BYC.JEST TO NOWY PRZEŁĄCZNIK Z PASKA ZFUNKCJĄ GRZANIA LUSTEREK ,ZAMIAST ,,0,,.CZY TA FUNKCJA DZIAŁA NIEZALEŻNIE OD TYLNEJ SZYBY.PROSZĘ O PODPOWIEDZI.
Re: [MK IV] REGULACJA ELEKTRYCZNA LUSTEREK .
Tak na wstępie to muszę Ci powiedzieć ,że na forum się nie KRZYCZY a co do 2 pytania = to lusterka chodzą ok , a grzanie włączasz włącznikiem od ogrzewania tylnej szyby.tomaszfido pisze:WITAM WSZYSTKICH.MAM PYTANIE ODNOŚNIE REGULACJI LUSTEREK.JAK NA PRZEŁACZNIKU MAM USTAWIONE NA LEWE LUSTERKO TO CHODZĄ 2 ,A JAK NA PRAWE TO TYLKO PRAWE.NIE WIEM CZY TAK POWINNO BYC.JEST TO NOWY PRZEŁĄCZNIK Z PASKA ZFUNKCJĄ GRZANIA LUSTEREK ,ZAMIAST ,,0,,.CZY TA FUNKCJA DZIAŁA NIEZALEŻNIE OD TYLNEJ SZYBY.PROSZĘ O PODPOWIEDZI.
Ten przełącznik z Paska chyba nie będzie działał jak należy.... ale mogę się mylić.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON