Miska olejowa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Miska olejowa
Witam
posiadam golfa 4 z silnikiem alh 2001 i pekla mi miska i chcialem sie dowiedziec jak sprawdzic czy mam miske z czujnikiemn czy bez czujnika
i czy warto kupic zamieniik czy lepiej wziasc uzywke orginal ??\pozdrawiam
posiadam golfa 4 z silnikiem alh 2001 i pekla mi miska i chcialem sie dowiedziec jak sprawdzic czy mam miske z czujnikiemn czy bez czujnika
i czy warto kupic zamieniik czy lepiej wziasc uzywke orginal ??\pozdrawiam
[b]A4 jechała 150km/h, MK4 Turbodymomana zawstydził ją - pojechał 225km/h[/b] :bigok:
Ja w tym roczniku nie mam czujnika! Co do kupna! to jezeli jest w dobrym stanie to kupuj Ori używkę!. A jezeli masz małe pekniecie to oddaj do spawania .accez pisze: posiadam golfa 4 z silnikiem alh 2001 i pekla mi miska i chcialem sie dowiedziec jak sprawdzic czy mam miske z czujnikiemn
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
accez, to kupuj !! Bo ja spawałem Co prawda w innym samochodzie! .Ale niestety używek nie bylo żadnych na allegro , a za nowa zaspiewali 720żł. w aso. .Spawanie kosztowalo mnie tzw. pół litra!i 23 żł uszczelka! Bo kolega zrobil to na kopalni.. dla nich to pestka . Po prostowali sprawdzili , jeden dzień i zakladałem.Jest OK już kilka miesiecyaccez pisze:bo uzywke mozna kupic za 100zł
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
tam nie ma uszczelki tylko jest masa uszczelniajacaRafał 21 pisze:23 żł uszczelka!
nowa w zamienniku do 200zl sie zmiescisz + masa uszczelniajaca, najlepiej z aso ori biala
Ostatnio zmieniony śr lis 25, 2009 22:28 przez Mieniu_69, łącznie zmieniany 1 raz.