Witam ponownie!
Mam kilka pytań w związku z moim GOLFem III 5D wersja "JOKER".
1. Czy te głośniki: link można do mojego auta włożyć bez problemu? Chodzi mi o to czy jak zdejmę maskownicę (teraz auto u mechanika to nie sprawdze, a chce coś kupić) to tylko podpinam pod wiązkę jakąś wtyczką, przykręcam głośnik, zakładam atrape i koniec? Czy też niekoniecznie będę miał tam instalację? Wiem, że w Oplu Corsie cała instalacja niezależnie od wersji wyposażeniowej była zrobiona, ale nie wiem jak to jest w VW.
2. Jak z instalacją tego: link? Czy będzie do mojej wersji pasować? Nie umiem znaleźć zdjęcia w necie jak to wygląda po założeniu. Macie jakieś może w archiwach domowych?
3. Czy do GOLFa 3 był wogóle fabryczny podłokietnik z przodu jako wyposażenie dodatkowe? Chodzi mi jedynie o oryginalne rozwiązanie VW.
4. W moim aucie niestety poprzedni właściciel nie zamówił przy kupnie elektrycznych szyb Bardzo mi na nich zależy. Przerabiał to ktoś? Co trzeba dokładnie dokupić? Jakie to koszta? Ile może wynieść montaż? Sam się za to wolę nie brać bo jeszcze coś popsuję Czy wystarczy kupić to: zestaw i przyciski do konsoli (tył) oraz przednie czy coś jeszcze? Nie wiem jak oryginalnie (a tylko taka wersja mnie interesuje) wygląda i GDZIE JEST przycisk do przednich szyb u kierowcy. Nie wymaga to przypadkiem zmiany rączki drzwi? Czy na tył trzeba przeciągać jakieś kable? Dużo rozbierania plastików?
Uff. Koniec pytań! Dzięki z góry za wszelkie rady i odpowiedzi! Pozdrawiam.
Seria pytań odnośnie dodatków
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Seria pytań odnośnie dodatków
Ostatnio zmieniony śr gru 30, 2009 15:04 przez parzol, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Seria pytań odnośnie dodatków
jezeli chodzi o glosniki to napewno beda pasowac. a jezeli chodzi o instalacje to jezeli z przodu masz miejsce na glosniki( drzwi) to instalacja napewno powina byc, chyba ze jakis super spec ztwierdzil ze mu to nie potrzebne i ja wyjoł to nie bedziesz miał. a co do podstawki na napoje to napewno pasuje . chyba ze masz box na kasety to musisz wyjac i to wlozyc. i bedzie git. co do szyb sie nie wypowiadam bo nie wiem wiec ktos inny niech sie wypowie .
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie ale musisz wyciąc trochę plastyku w konsoli żeby je włożyć, jest o tym gdzieś na forum porada poszukaj sobie. O szybach elektrycznych wszystko znajdziesz użyj szykajki u dołu strony.parzol pisze:Te podstawki na napoje ciężko się montuje?
Podłokietnika nie było w oryginale, możesz założyć jakiś uniwersalny ale jak dla mnie to straszny badziew i przeszkadza w aucie bo łokiec o niego wadzi, ciężko zaciągnąc wygodnie ręczny zmieniac biegi i okropnie wygląda.
Ostatnio zmieniony śr gru 30, 2009 17:49 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.